Return to G.P.N

Project Meeting in England

 

 

9-12 iunie 2009


In perioada 9-12 iunie 2009 a avut loc cea de-a patra intalnire de proiect in Anglia, la gradinita CHURCHDOWN VILLAGE INFANT SCHOOL, la care au participat 3 cadre didactice din Romania: educ. Turturean Angela, prof. Burciu Teodora si educ. Mesteriuc Gratiela. A fost o ocazie deosebita de a intra in contact cu cultura si sistemul de invatamant prescolar din Anglia si cadrele didactice pot spune ca au castigat enorm din acest schimb de experienta realizat la un inalt nivel de profesionalism .

Cadrele didactice au participat la activitati desfasurate in gradinita CHURCHDOWN VILLAGE INFANT SCHOOL: educatie muzicala, educarea limbajului, diverse activitati integrate.

Echipa din Romania a predat prescolarilor un joc de miscare cu text si cant: CATE UNUL PE CARARE si au prezentat costumul popular traditional din zona Bucovinei.

Am avut ocazia sa vizitam si Catedrala de la Gloucester, vechile docuri din zona veche a orasului si alte asezaminte culturale din Churchdown si Londra. Această intalnire a oferit beneficii în experienta profesională a tuturor, atestând modalităti inedite de abordare educatională în sensul eficientizării si diversificării activitătilor instructiv educative din grădinită.